Reflexzonetherapie, ook wel bekend als voetreflextherapie

Reflexologie betekent weerspiegeling. Elk deel van het lichaam weerspiegelt zich onder andere in de voet, de hand en het oor, deze worden reflexzones genoemd. Deze reflexzones corresponderen dus met bepaalde lichaamsdelen en organen. Door de reflexzones te behandelen wordt de gehele mens beïnvloed en geprikkeld tot reageren, en kan de oorzaak van de klachten behandeld worden. De eerste behandeling bestaat uit het "lezen" van de voeten, waar zitten de pijnpunten, zwakke punten, sterke punten, etc. Na deze intakebehandeling maak ik een behandelplan. In de meeste gevallen is de cliënt een heel eind op weg na ongeveer 5 behandelingen.


Reflexzonetherapie is heel geschikt bij klachten die te maken hebben of het gevolg zijn van stress. Lichaam en geest komen weer in balans waardoor men zich beter gaat voelen.


U kunt kiezen voor reflexzonetherapie of voor een ontspannende voetmassage.


Reflexologie is geen geneeswijze zoals wij die volgens de reguliere geneeskunde kennen en mag niet gebruikt worden ter vervanging van een bezoek aan de huisarts of specialist. Deze therapie kan wel tegelijkertijd met een behandeling van een arts worden gebruikt.

Kluiskade 7


3155 BH in Maasland

06-44972988

Voel je voeten, voel je sterk!