Wie ben ik:

Mijn naam is Irene de Bloois,  geboren in 1961 te Maasland. Naast mijn praktijk aan huis in Maassluis geef ik als vrijwilliger in het Erasmus MC in Rotterdam voetmassage aan kankerpatiënten op de dagbehandeling/verpleegafdeling oncologie. Heel fijn om te doen en daar ligt ook mijn passie. Daarnaast ben ik werkzaam in de Franciscus Vlietland groep  als medisch secretaresse op de polikliniek Orthopedie.

Mijn doel is mensen (zichzelf) weer goed te laten voelen door middel van voetreflextherapie en massages al dan niet in combinatie met andere technieken.

Daarnaast vind ik de sportmassage nog steeds een heerlijk vak. Ik sport graag en heb de marathon 4x uitgelopen, de laatste keer in 2016. Ik heb een aantal keren met de Roparun meegedaan, als masseur en als loper. Dit geldt ook voor de Maaslandloop als masseur/loper. 

In 2000 diploma sportmassage en klassieke massage behaald

2006-2010 HBO-beroepsopleiding voor Reflexzonetherapie bij de Haagse Academie voor Natuurgeneeswijzen (HAN)

2010 certificaat Dornmethode

2012 master in Reiki; Aura- en chakrahealing

2013 Mindfulness based cognitive therapy

2015 Training massage en kanker

AGB-code praktijk 90-(0)57678                    AGB-code zorgverlener 90-042164

Kamer van Koophandel: 58757236