Klassieke massage, Sportmassage 

Een klassieke ontspanningsmassage kan verlichting bieden bij stress, vermoeidheid en stijfheid. De duur kan variëren van 30 of 45 minuten voor een deelmassage tot 60 minuten voor een totale lichaamsmassage. Bij een deelmassage kunt u ook denken aan een zeer ontspannende hoofdmassage, aan schouders, rug of benen. Bij de klassieke ontspanningsmassage kan ik desgevraagd gebruik maken van warme olie.

De sportmassage die ik geef is een stevige massage om de spieren van de sporter weer soepel te krijgen en te houden. Sportmassage activeert de spieren, zorgt voor extra doorbloeding en daarmee voor de aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen. Ter voorkoming of behandeling van nekklachten, schouder- en rugklachten. Na bijvoorbeeld het hardlopen van een 10 kilometer of zelfs een marathon is er een sneller herstel als u zich laat masseren doordat het melkzuur sneller wordt afgevoerd. U kunt bij mij ook terecht als u getaped moet worden voor het sporten. Ook geef ik adviezen op het gebied van sport en blessures.

De Dorn Methode is een zachte en natuurlijke manier van corrigeren van beenlengte verschil, bekkenscheefstand en verschoven wervels. Door een scheefstand waar dan ook in het lichaam kunnen allerlei klachten ontstaan, hoofdpijn, nekpijn, lage rugpijn, zijn bekende verschijnselen hiervan. Een scheefstand in het lichaam kan veroorzaakt worden door een val, verkeerd tillen, verstappen of iets dergelijks. Na het rechtzetten van het lichaam volgt een massage van de rug om de spieren te laten wennen aan de nieuwe stand van het lichaam. Heel effectief bij verstappen.

Erotische massage heb ik uitdrukkelijk niet in mijn pakket.

Alleen behandeling volgens afspraak.


AGB-code praktijk 90-(0)57678               AGB-code zorgverlener 90-042164

Kamer van Koophandel: 58757236